Morgan is crossover-personage ‘The Walking Dead’

serie Fear The Walking Dead

Dat er een crossover The Walking Dead en Fear the Walking Dead op de planning stond, is al een tijdje bekend. Maar nu is er dan eindelijk witte rook. Het is namelijk bevestigd dat het crossover-personage er zal komen in de persoon van Morgan Jones!

Dit nieuws werd wereldkundig in talkshow Talking Dead, waarin afleveringen en nieuwtjes over de serie besproken worden. Hierin liet James, vanuit zijn nieuwe filmlocatie Austin weten dat hij inmiddels afscheid heeft genomen van zijn oude castmaatjes om invulling te geven aan het crossover-personage in Fear the Walking Dead.

Dat de twee series elkaar zouden treffen bevestigde de Amerikaanse televisiezender AMC al op de New York Comic-Con. Dit moet, ondanks het tijds- en afstandsverschil, gebeuren in 2018. The Walking Dead speelt zich natuurlijk meer af in het zuidoosten van Amerika, terwijl Fear the Walking Dead zich begeeft in het zuidwesten nabij Los Angeles en Mexico. Hoe Morgan uiteindelijk gaat opduiken in Fear the Walking Dead blijft vooralsnog de vraag.Veel fans van de serie zijn dan ook een beetje in de war van het nieuws. Ze vragen zich af hoe de tijdlijn van Morgan verwerkt wordt in die van Fear the Walking Dead. Conclusie: dit wordt erg lastig, als je de geloofwaardigheid van de tijdlijnen wilt behouden tenminste. De fans hebben ook moeite met de afstand die Morgan moet afleggen, want van het zuidoosten naar het zuidwesten van Amerika is nou niet bepaald op steenworp afstand. En dan heb je nog de kwestie dat liefhebbers van de serie Abraham een logischer keuze zouden vinden voor het crossover-personage.

Hoe de makers dit allemaal gaan klaarspelen zal duidelijk moeten worden in seizoen 4 van Fear the Walking Dead. Het is nog onduidelijk wanneer dat seizoen van start zal gaan, want over de première is nog niets bekend. Als daar meer informatie over komt, dan zul je dat ongetwijfeld lezen op Alles over Series.

Geschreven door: Carlo Doodeman
Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook