Deze series komen binnenkort naar Disney+

Disney+ Star

Op 23 februari 2021 komen er veel series bij op Disney+. Ze zullen in de nieuwe ‘Star’ categorie komen. Het is nog niet bekend of alles in één keer online komt 23 februari of later. Lees verder om het Disney+ Star aanbod te zien!

De hele lijst van het Disney+ Star aanbod bestaat uit de volgende titels:24 (seizoen 1 t/m 8)

24: Legacy (seizoen 1)

24: Live Another Day (seizoen 9)

9-1-1 (seizoen 1 t/m 3)

9-1-1: Lone Star (seizoen 1)

According To Jim (seizoen 1 t/m 8)

Alias (seizoen 1 t/m 5)

American Dad (seizoen 1 t/m 15)

American Horror Story (seizoen 1 t/m 9)

Big Sky (seizoen 1)

Blackish (seizoen 1 t/m 7)

Bones (seizoen 1 t/m 12)

Brothers & Sisters (seizoen 1 t/m 5)

Buffy The Vampire Slayer (seizoen 1 t/m 7)

Castle (seizoen 1 t/m 8)

The Cleveland Show (seizoen 1 t/m 4)

Code Black (seizoen 1 t/m 3)

Cougar Town (seizoen 1 t/m 6)

Desperate Housewives (seizoen 1 t/m 8)

Devious Maids (seizoen 1 t/m 4)

Family Guy (seizoen 1 t/m 17)

Firefly (seizoen 1)

Flashforward (seizoen 1)

The Fosters (seizoen 1 t/m 5)

The Gifted (seizoen 1 en 2)

Glee (seizoen 1 t/m 6)

Grey’s Anatomy (seizoen 1 t/m 16)

Helstrom (seizoen 1)

How I Met Your Mother (seizoen 1 t/m 9)

Lance (seizoen 1)

Lost (seizoen 1 t/m 6)

Love, Victor (seizoen 1)

Mars (seizoen 1 en 2)

Modern Family (seizoen 1 t/m 11)

O.J.: Made In America (seizoen 1)

Perception (seizoen 1 t/m 3)

Prison Break (seizoen 1 t/m 5)

Raising Hope (seizoen 1 t/m 4)

The Resident (seizoen 1 t/m 3)

Resurrection (seizoen 1 en 2)

Revenge (seizoen 1 t/m 4)

Scandal (seizoen 1 t/m 7)

Scream Queens (seizoen 1 en 2)

Scrubs (seizoen 1 t/m 9)

Siren (seizoen 1)

Sleepy Hollow (seizoen 1 t/m 4)

Solar Opposites (seizoen 1)

Sons Of Anarchy (seizoen 1 t/m 7)

The Strain (seizoen 1 t/m 4)

Terra Nova (seizoen 1)

Terriers (seizoen 1)

Ugly Betty (seizoen 1 t/m 4)

The Walking Dead (seizoen 1 t/m 10)

The X-files (seizoen 1 t/m 9)

Zoals je ziet bestaat het Disney+ Star aanbod uit een flinke lijst. Aan binge-materiaal dus geen tekort als je Disney+ hebt. We lichten er een paar uit voor je waar wij erg naar uitkijken!

American Horror Story
Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages, op andere locaties. Het eerste seizoen van American Horror Story had als thema ‘ontrouw’, en draaide om een gezin dat verhuisde naar een spookhuis. Het tweede seizoen, met als thema ‘geestelijke gezondheid’, speelde zich af in een gekkenhuis, het derde seizoen ging om ‘onderdrukking van minderheden’ op een plek waar heksen wonen. Het vijfde seizoen speelde zich af in een hotel, het zesde in en rond een boerderij dat wordt geplaagd door kwelgeesten uit de Roanoke-kolonie.

Een aantal acteurs komen in bijna alle seizoenen voor. Evan Peters speelt in het eerste seizoen een psychopaat met een knap koppie en in seizoen vier speelt bij een jongen in een circus met misvormde handen en een donker verleden. Andere bekende acteurs zoals Sarah Paulson, Jessica Lange, Kathy Bates en Angela Bassett spelen vele iconische rollen in de serie.

Disney + Star

Buffy The Vampire Slayer
Dit is een klassieker. De serie komt uit de jaren ‘90 en gaat over een tienermeisje, Buffy, die op vampieren jaagt (gespeeld door Sarah Michelle Gellar). Samen met haar vrienden navigeert ze puberen en de wereld redden van vampiers, demonen en andere helse wezens.

The Fosters
Deze serie gaat over een lesbisch koppel die naast hun eigen kinderen ook pleegkinderen hebben. De pleegkinderen moeten wennen aan hun nieuwe leven en wonen in een vol huis. Gedurende de afleveringen zie je de familie dichterbij elkaar groeien, soms zelfs een beetje té close. Drama volgt wanneer een kind en pleegkind verliefd worden op elkaar.

Disney+ Star

How I Met Your Mother
Wie kent deze serie niet? De komedie serie draait om Ted (gespeeld door Josh Radnor) die zijn kinderen vertelt hoe hij hun moeder ontmoet heeft. Hij vertelt over zijn leven in New York en alle dingen die hij meegemaakt heeft met zijn vrienden.

Modern Family
Deze bekroonde serie is een komedie die drie gezinnen volgt in hun dagelijkse leven. Iedereen heeft een totaal andere persoonlijkheid en maakt allerlei dingen mee. De serie zorgt ervoor dat je intens van iedereen gaat houden en is hilarisch. Vooral vader Phil Dunphy (gespeeld door Ty Burrell) is een leuk karakter. Met zijn flauwe grappen en rare streken zet hij z’n familie constant voor schut, maar kunnen ze het ook niet laten om van hem te houden.

Geschreven door: Daniela van der Lubbe
Beeld: Disney+


© Alles over Series

Lees ook