Mogelijke ‘Arrow’ en ‘Black Lightning’ cross-over op komst

Arrow Black Lightning cross-over

Het zal zeker niet de eerste keer zijn als een superheld uit een andere TV-serie eventjes op bezoek komt bij Oliver Queen in Arrow. Black Lightning zou volgens de hoofdrolspeler van Arrow, Stephen Amell, zomaar langs kunnen wippen in de toekomst, ondanks het feit dat beide superhelden in een compleet ander universum leven. Tegenover Comic Book meent de acteur dat de Arrow Black Lightning cross-over geen probleem zou moeten zijn.

Momenteel hebben er flink wat superhelden een eigen (of gemengde) serie op The CW Network. Uitstapjes van de personages naar andere series komen geregeld voor om elkaar uit de brand te helpen of het op te nemen tegen een veel grotere vijand dan Arrow of The Flash in zijn eentje aankan. Nu Black Lightning ook op het netwerk zal verschijnen, ziet de hoofdrolspeler het zomaar gebeuren dat de man van bliksem ook een kijkje zal komen nemen in Star City.

Er is alleen één probleem: de makers van de serie hebben aangegeven dat Black Lightning uitmaakt van een compleet ander universum, en niet het zogenaamde ‘Arrowverse’. Volgens Stephen Amell is het slechts een kwestie van tijd voordat de makers een manier vinden om beide series in elkaar over te laten lopen.“Zo werkt de wereld tegenwoordig. Het succes van Arrow en het mogelijke succes van Black Lightning zal elkaar versterken, dus ik zie geen reden waarom een cross-over niet zou werken. Ik zou maar al te graag een onderdeel, hoe klein ook, zijn van Black Lightning.”

Ondanks het leven in een ander universum, zijn er in Black Lightning al flink wat namen gevallen van personages uit het Arrowverse. Over Supergirl werd bijvoorbeeld gesproken alsof ze op dat moment op dezelfde aarde ronddwaalde als Jefferon Pierce (het alterego van Black Lightning). Het zou dus zomaar kunnen dat één van beide vigilantes een keer een uitstapje maakt en de ander te hulp schiet!

Geschreven door: Richard Verweij
Beeld: CW


© Alles over Series

Lees ook