Melisandre waarschijnlijk terug in ‘Game of Thrones’- finale

Melisandre

In Game of Thrones gaf Melisandre, gespeeld door Carice van Houten, aan dat ze terug zou keren. “One last time,” beloofde haar personage voor ze verdween. Een terugkeer leek dan ook logisch. Maar met een beperkt aantal afleveringen tot de finale was niks zeker. En de acteurs mogen natuurlijk niks loslaten over wat er gaat gebeuren. Maar Van Houten zelf lijkt nu per ongeluk via haar social media bevestigd te hebben, dat ze weer van de partij zal zijn.

De actrice deelde een filmpje op Instagram waarop te zien was hoe ze ‘s nachts en route was ergens heen in het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard zijn de GOT- fans hongerig voor informatie over het laatste seizoen en gaat geen enkel bericht op social media van de acteurs onopgemerkt voorbij. Het was redditor EveryFckngChicken die de info deelde dat Van Houtens route leek te duiden dat ze op weg was naar Linen Mill Studios in Corbet-Banbridge, gelegen vlakbij Belfast. Deze studio’s zijn het meest bekend vanwege de opnamen die daar worden gemaakt van de GOT- locaties de Three-Eyed-Ravens grot, Riverrun en Winterfell. Het filmpje is (uiteraard) inmiddels verwijderd, iets dat nog meer erop wijst dat Van Houten inderdaad op weg was naar een filmlocatie van de serie.

Melisandre speelde een grote rol in verhaallijnen uit eerdere seizoenen, met name begin seizoen 6. Maar in seizoen 7 was ze slechts in twee afleveringen te zien. Toch is haar personage zo belangrijk geweest dat het leuk zou zijn als Melisandre ook een waardige afsluiter krijgt in de finale en daar net als de andere personages van de partij is. Of zou er een grotere verhaallijn haar te wachten staan? Ze saat immers op de kill list van Arya.

We zullen nog wel even op het antwoord moeten wachten, aangezien de serie pas in 2019 weer terugkeert met de laatste afleveringen.

Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook