Introduceert ‘Fear the Walking Dead’ de Whisperers?

vierde seizoen van Fear The Walking Dead

Een nieuwe promotiefoto van het vierde seizoen van Fear The Walking Dead houdt de gemoederen bezig. Het lijkt er namelijk op dat de Whisperers uit het stripboek The Walking Dead binnenkort hun entree zullen maken. Niet alleen in Fear, maar hoogstwaarschijnlijk ook in de hoofdserie, The Walking Dead.

(Fear) The Walking Dead Walkers, zoals wij die kennen, staan bekend om hun indrukwekkende en unieke make-up. Je herkent een Walker, als je er een ziet. Dat moet ook wel, want de geloofwaardigheid van de serie hangt ervan af. In het midden van de desbetreffende promotiefoto staat Naomi, gespeeld door Jenna Elfman, tot haar middel in het water. Ze kijkt angstig uit haar ogen en heeft een mes in haar rechterhand. Ze is omringd door een groep Walkers… Of toch niet?Op het eerste gezicht lijken de Walkers op de promotiefoto op ‘echte’ Walkers, maar als je goed kijkt, begrijp je waarom er druk over gespeculeerd wordt. De ogen van de Walkers, lijken op die van levende mensen en ook hun handen en de rest van hun lichaam lijken nog volledig intact. Dit wijst volgens oplettende fans op levende mensen onder de huid van Walkers.

Voor degenen die de strips niet lezen: De Whisperers staan bekend om hun bijzondere camouflage: Ze kleden zich in de huid van Walkers en lopen tussen hen in. Deze groep richt zich op de levenden, in de overtuiging dat Walkers ongedeerd moet blijven. In het stripverhaal komen de Whisperers in beeld nadat Negan verslagen wordt. De zombiehit-serie wijkt vaak af van het oorspronkelijk verhaal, dus niet alles dat in het stripverhaal staat, gebeurt ook echt in de serie. Gaat het hier om slechte make-up kunsten of gaan de Whisperers binnenkort hun debuut maken?

De huidige showrunner van The Walking Dead, Scott Gimple, heeft eerder losgelaten dat de Whisperers op een bepaald moment zullen verschijnen in The Walking Dead. Maar over wanneer en hoe is niks gezegd. Zou dit dan hét moment zijn? We komen er snel genoeg achter.

Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: 


© Alles over Series

Lees ook