Een bekend ‘Game of Thrones’ personage waarschijnlijk niet in laatste seizoen

Game of Thrones finale

In Game of Thrones kan er wel eens een personage een tijdje niet te zien zijn, om vervolgens toch weer op te duiken. Maar voor het laatste seizoen lijkt er een bekend Game of Thrones personage te zijn, dat we waarschijnlijk niet terug zullen zien in de Game of Thrones finale.

Meera Reed, gespeeld door Ellie Kendrick, was seizoenenlang de trouwe metgezel van Bran Stark. Ze wist hem uiteindelijk veilig terug te brengen naar Winterfell, waarna zij weer op pad ging. Hoewel haar personage hiermee haar doel heeft volbracht, was het te verwachten dat ze in de laatste afleveringen nog ergens te zien zou zijn. Maar in een interview met Metro UK zei Kendrick nog geen belletje te hebben gehad.“Ik weet het niet,” aldus de actrice. “Het is grappig omdat ik altijd de vraag krijg wat er aan de hand is en of ik er in zit. Maarik weet het eerlijk waar gewoon niet. Ik wacht tot ik een belletje krijg en dan kom ik erachter. Maar tot nu toe is dat niet gebeurd. Maar ik zal vast binnenkort horen wat me te wachten staat, maar tot nu toe is dat niet zo.”

De opnames voor het laatste seizoen zijn in oktober begonnen en worden volgende zomer afgerond.


© Alles over Series

Lees ook