‘Fear the Walking Dead’ seizoen 4 extended trailer

Fear the Walking Dead seizoen 4 gaat over minder dan een maand in première. En daarom heeft AMC de volledige trailer van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Bekijk de trailer hierboven!

SPOILERS! Toen Fear the Walking Dead in de zomer van 2015 in première ging, waren veel fans sceptisch over de vooruitzichten van de serie. Had de wereld nou écht behoefte aan een tweede zombie-apocalypsshow? Het antwoord bleek een volmondige ‘ja’ te zijn. Sommige fans geloven zelfs dat Fear The Walking Dead de kwaliteit van hoofdserie The Walking Dead overtreft.Al met al begint Fear the Walking Dead seizoen 4 echter tijdens een periode van beroering. De kijkcijfers van seizoen 8 van The Walking Dead  blijven maar dalen en veel fans haken af, omdat ze klaar zijn met het eindeloze conflict tussen Ricks geïmproviseerde leger en Negans brutale Saviors. Kan Fear seizoen 4 de kelderende kijkcijfers van The Walking Dead opkrikken? Dat moet nog blijken.

Dat Morgan Jones, gespeeld door Lennie James, zijn entree zal maken in seizoen 4 van Fear the Walking Dead kon je al lezen in een eerder artikel van Alles Over Series. Nu wordt in zowel de trailer als de key art, de komst van The Walking Dead-personage nogmaals benadrukt. Wij vermoeden dat hij een belangrijke rol gaat spelen in de serie. Als eerste cross-over personage tussen de twee Kirkman-shows, heeft Morgan veel verwachtingen te vervullen. Wie zich ook zullen voegen bij de cast zijn Garret Dillahunt, Jenna Elfman en Maggie Grace. Er is momenteel weinig bekend over de achtergronden van de personages die zij gaan spelen. Lees hier wat we wél al weten over de personages van de nieuwe castleden.

Een andere grote verandering is dat seizoen 4 het eerste seizoen zal zijn zonder de aanwezigheid van voormalig hoofdpersonage Travis, gespeeld door Cliff Curtis. Travis stierf vroeg tijdens seizoen 3 en veel fans hebben het verdriet van zijn offer nog steeds niet helemaal verwerkt.

Seizoen 4 van Fear the Walking Dead gaat op 15 april in première. We can’t wait!

Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: Richard Foreman, Jr/AMC


© Alles over Series

Lees ook