Walker Stalker Con in Mannheim komt eraan

Walker Stalker Con in Mannheim

Ben je ook gek op de serie The Walking Dead? Dan zou Walker Stalker Con een event zijn dat je leuk zal vinden om heen te gaan. Die vinden over de hele wereld plaats en in maart is er een Walker Stalker Con in Mannheim. Dat is vanaf Nederland en België maar een paar uurtjes rijden! 

Dus wat is een Walker Stalker Con? Denk daarbij aan een Comic Con of Star Wars Celebration maar dan helemaal rond The Walking Dead. Het is de grootste zombie, horror en sci-fi conventie ter wereld. Het leukste aan dit event is, dat het echt is opgezet voor de fans. Er zijn veel acteurs uit de serie aanwezig en voor fans is het dus een moment waarop ze deze kunnen ontmoeten, een foto met ze kunnen maken of een handtekening kunnen krijgen, afhankelijk van welk soort kaartje je koopt. En je kan ook photo ops los kopen zoals je hier kan zien. Daarnaast zijn er ook allemaal panel discussies gepland met de acteurs. Dus ook zonder photo ops krijg je de kans om erbij te zijn als ze in discussie gaan over de serie.Voor de Walker Stalker Con in Mannheim zijn al aardig wat gasten bevestigd. Uit The Walking Dead zullen in ieder geval de fan-favorieten Jeffrey Dean Morgan (Negan) en Norman Reedus (Daryl) aanwezig zijn. Daarnaast zijn er ook wat acteurs uit andere series zoals Sons of Anarchy. Zo zullen Ron Perlman, Ryan Hurst en Tommy Flanagan aanwezig zijn. Kijk hier voor alle gasten die al bevestigd zijn.

Walker Stalker Germany zal worden gehouden op 17 en 18 maart. Alle gasten die zijn aangekondigd zullen op beide dagen aanwezig zijn.

Beeld: Fox


© Alles over Series

Lees ook