Wat gebeurde er in de eerste aflevering ‘The Walking Dead’

hoogtepunten van The Walking Dead

De teasers beloofden al dat er oorlog zou komen in seizoen 8 van The Walking Dead en die barstte in ‘Mercy’ meteen goed los. Dus welke dingen zijn er in de eerste aflevering gebeurd die cruciaal zijn voor de rest van het seizoen? Hieronder een filmpje met de hoogtepunten van The Walking Dead uit de eerste aflevering!


Vorig seizoen was The Walking Dead wat ingedut qua tempo, maar dat lijkt met de eerste aflevering in ieder geval weer back on track te zijn. Uiteraard heeft Rick geen enkele les geleerd van de fouten die hij eerdere seizoenen maakte en gaat hij weer volledig voor een gevecht waarbij ongelofelijk veel ammunitie verloren lijkt te gaan, zonder enig effect te hebben. Je zou denken dat ze in deze wereld met gevaar letterlijk overal op de loer beter zouden leren schieten. En Rick wil Negan graag vermoorden, maar laat elke mogelijkheid om hem neer te kunnen knallen aan zich voorbij gaan.Er waren ook een paar tijdsprongen te zien, met een soft focus filter waarin Rick en co allemaal heel happy waren. Maar of dit een blik in de toekomst was, moeten we nog maar zien. Meestal eindigt het in The Walking Dead niet met een happy end voor de personages.

The Walking Dead is wekelijks te zien op maandag op FOX.

Bron beeld: FOX

Bron filmpje: IMDB


© Alles over Series

Lees ook