‘Big Bang Theory’s’ Johnny Galecki terug naar ‘Roseanne’

Johnny Galecki

Wij kennen Johnny Galecki natuurlijk als Leonard, de nerd met gouden hart en wederhelft van Penny in The Big Bang Theory. Maar ooit begon hij in de sitcom Roseanne en nu lijkt hij terug te gaan naar zijn roots.

Van Roseanne komt namelijk een reboot en allemaal oude castleden zullen daarin weer terugkeren. En het lijkt erop dat Johnny daar een van gaat zijn. Zijn televisieschoonmoeder Roseanne Barr twitterde daar een bericht over. Ze verwijderde dit later maar ja ‘the internet is forever’.

“We hebben onze Johnny terug voor deze aflevering van Roseanne”, liet de actrice volgens Entertainment Tonight weten in de tweet. “Wat leuk om weer te werken met zo’n empathische acteur. Dit is heel emotioneel voor ons allemaal.”Johnny speelde in de serie een kleine rol, namelijk die van Darlene’s vriendje en later haar man. Nu is hij natuurlijk een van de grootste tv- sterren dankzij The Big Bang Theory dus wellicht dat zijn rol iets groter zal worden, dan die vroeger was. We shall see!


© Alles over Series

Lees ook