‘Suits’ gaat door met Katherine Heigl

Suits seizoen 8

Met het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams werd gedacht dat er misschien geen Suits seizoen 8 zou komen. Maar… er komt toch nog een seizoen met een nieuwe actrice. Katherine Heigl gaat namelijk een vaste rol krijgen in de serie.

De actrice zal volgens The Hollywood Reporter de rol van Samantha Wheeler gaan spelen, een nieuwe partner in het advocatenkantoor Pearson Specter Litt waar de serie om draait. Samantha wordt de aartsrivaal van Harvey (Gabriel Macht). Heigl speelde eerder onder meer in de serie Grey’s Anatomy. De actrice begint in april met de opnames.

“De rol nemen in Suits was de perfecte organische manier om niet alleen samen te werken met een EP die ik erg bewonder, maar ook om deel te worden van een show en cast waar ik een immense fan van ben,” aldus Heigl. “Ik kijk Suits al vanaf het allereerste begin en ik heb ongelooflijk veel geluk om nieuwste lid van de Pearson Spectre Litt-familie te mogen worden.”Macht keert dus wel weer terug in het nieuwe seizoen. Ook Sarah Rafferty (Donna Paulsen) en Rick Hofmann (Louis Litt) zullen in seizoen 8 van de partij zijn. Voor het zover is, hebben we eerst nog seizoen 7. De finale daarvan is in Amerika in april op tv.

Beeld: ABC


© Alles over Series

Lees ook