‘The Walking Dead’ 26 februari terug op FOX

Goed nieuws voor fans van hitserie! Deze keert eind deze maand terug op seriezender FOX. Vanaf maandag 26 februari wordt om 22.00 uur het achtste seizoen van de serie hervat met nieuwe afleveringen, die wederom binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien zijn.

In seizoen 8 van The Walking Dead verklaart Rick Negan en zijn troepen de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval. Hieronder kun je alvast een teaser bekijken.Er belooft weer een hoop te gebeuren. Zo zou een personage dat dood zou zijn gegaan, wellicht toch niet dood zijn. Of werden die geruchten op gang gebracht, zodat we weer hoop zouden hebben dat hij/zij (om maar even spoilervrij te blijven) het overleeft? We zullen het allemaal gaan zien als seizoen 8 van The Walking Dead weer van start gaat. Uiteraard zullen wij je bij Alles over Series op de hoogte houden van ontwikkelingen in de serie met Recaps!

Beeld: Fox


© Alles over Series

Lees ook