‘Beyond the Wall’ gekozen tot minste moment seizoen 7

Game of Thrones- prequels

Fansite Winter is Coming heeft een poll gehouden welk seizoen 7 moment het minst was. ‘Beyond the Wall in het algemeen’ kwam daarbij als ‘winnaar’ uit de bus. In de poll stemde meer dan 25 procent op de hele aflevering als het minpunt van het afgelopen seizoen.

Redenen dat deze aflevering hiervoor werd gekozen, zijn er genoeg. Hoewel de aflevering behoorlijk wat actie en beklemmende momenten bevatte, had het ook een reeks dingen erin zitten die te snel gingen of ongeloofwaardig waren. Denk maar aan de instatravel van sommige personages. Na seizoenen lang erover gedaan te hebben om de personages bij elkaar te brengen, bleek alles nu ineens niet zo ver van elkaar af te liggen. Ook kwam er ineens een oud personage langs om de boel te redden, op een moment dat in vorige seizoenen iemand gewoon het loodje had gelegd.

De individuele dingen die mis waren met de aflevering behoorden ook tot de poll opties. Het supersnelle reizen van de ene naar de andere plek kreeg de tweede plek in de poll. Het bekvechten van Arya en Sansa zonder echte aanleiding werd als derde het meest gekozen. Het zoeken van een walker kwam binnen op de vierde plek (en inderdaad: waarom was dit kennelijk zo nodig??).Hier de volledige poll op een rij.

  1. Beyond the Wall in zijn algemeen
  2. Gendry rent op het nippertje terug naar Eastwatch, Daenerys verschijnt op het nippertje bij het bevroren meer, en Benjen redt Jon op het nippertje.
  3. Arya en Sansa bekvechten zonder aan te wijzen aanleiding
  4. De Sand Snakes die bekvechten met elkaar
  5. Waar haalde de Night King die enorme kettingen vandaan?
  6. Highgarden en Casterly Rock leveren niet het verwachte spektakel
  7. Overig
  8. Euron Greyjoy is een beeeetje over de top
  9. Jon en Sansa moeten leren voor een meeting met elkaar te communiceren
  10. Beginnende leerling Samwell Tarly blijkt in no time greyscale te kunnen genezen
  11. Euron gebruikt instatravel om van King’s Landing naar Casterly Rock te gaan
  12. De Dragonstone muurschildering

Beeld: HBO

 

 


© Alles over Series

Lees ook