Nieuwe gezichten in ‘Fear the Walking Dead’ trailer

https://youtu.be/uMgpx7te548

The Walking Dead spinoff-serie Fear the Walking Dead van AMC verwelkomt in seizoen 4 niet alleen de twee nieuwe showrunners met Andrew Chambliss en Ian Goldberg, maar ook een aantal nieuwe castleden. Dat onthult de nieuwe trailer van seizoen 4 van FTWD, die hierboven te bekijken is. Benieuwd wie de nieuwe personages zijn? Wij zochten het voor je uit!

In de trailer zie je onder anderen actrice Maggie Grace. Zij zal de rol van de stoere Althea vervullen in de zombiehit-serie. Goldberg beschrijft haar personage als iemand die unieke kwaliteiten bezit om te kunnen overleven. Ze is een praktisch persoon wiens persoonlijkheid en benadering van mensen perfect past bij het streven naar overleven in de apocalyps. Maggie Grace kennen we onder anderen van de serie Lost en de filmreeks Taken.

Garret Dillahunt zal de rol van John vervullen, een hedendaagse grappige cowboy. Goldberg onthult dat hij van mensen houd, maar ook veel tijd alleen heeft doorgebracht. Hij is een zachtaardige ziel, op vele manieren onschuldig, maar is zeker niet bang om geweld te gebruiken als het nodig is. Garret Dillahunt speelde eerder in de series Deadhunt en Justified. Het is wel grappig dat toen Negan in The Walking Dead werd gecast, Dillahunt volgens de geruchten gecast was. Het werd echter Jeffrey Dean Morgan die de rol van Negan bemachtigde, maar nu zal Dillahunt zich dus toch bij The Walking Dead family voegen.In de trailer is ook Jenna Elfman te zien. Zij zal de rol van de teruggetrokken Naomi vervullen. Het personage wordt door Goldberg beschreven als een geïsoleerd persoon met een stoer uiterlijk. In de loop van het seizoen zal blijken dat ze een hele goede reden heeft om mensen op afstand te houden. Toch zal ze uiteindelijk een aantal connecties ontwikkelen die haar verrassen. Jenna Elfman was onder anderen ook te zien in de serie Dharma & Greg.

Last but not least: Lennie James! Dat Lennie James a.k.a. Morgan van The Walking Dead zijn entree zal maken in seizoen 4 van Fear the Walking Dead kon je al lezen in een eerder artikel van Alles Over Series. De komst van Morgan wordt in de trailer een aantal keer benadrukt. Wij vermoeden dat hij een belangrijke rol gaat spelen in de serie.

De introductie van de nieuwe castleden en de cross-over personage uit de originele serie The Walking Dead is een poging van de show om nieuwe kijkers aan te trekken en oude kijkers te behouden. Het komt allemaal neer op een inspanning van de nieuwe showrunners om de serie nieuw leven in te blazen.

Wat ons betreft zijn de nieuwe castleden een aanwinst voor de show, maar we moeten nog een aantal weken wachten voordat we ze in actie kunnen zien. Seizoen 4 van Fear the Walking Dead gaat op 15 april in première. Tot die tijd houden wij je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent de serie. Stay tuned, Walker fans!

Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook