5 series die je leuk vindt als je Modern Family hebt uitgekeken

Modern Family hebt uitgekeken

Op nieuwjaarsdag werden we door de streamingsdienst Netflix verwend met de laatste twee seizoenen van Modern Family. Helaas komt er na het elfde seizoen geen opvolger meer en dat betekent dat de serie, die al meer dan tien jaar draaide, afgelopen is. Heb jij de serie al uitgekeken? Niet getreurd! Wij verzamelden 5 series die je leuk vindt als je Modern Family hebt uitgekeken.

1. How I met your mother
Ted Mosby vertelt aan zijn zoon en dochter over de verschillende gebeurtenissen in zijn leven die tot de ontmoeting met hun moeder leidden. Het verhaal van deze sitcom begint in 2005, waarin Ted, samen met zijn vrienden Lily en Marshall, na hun afstuderen zijn verhuisd naar New York. In de stad leert hij ook Barney en Robin kennen. Tijdens de zoektocht naar Ted’s ware liefde wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden. De serie zit vol grappige en romantische momenten. In totaal heeft de serie 9 seizoenen, die goed zijn voor 208 afleveringen!2. Brooklyn Nine-Nine
Deze Amerikaanse televisieserie draait om het fictieve 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn. In de serie worden rechercheurs Jake Peralta, Amy Santiago, Charles Boyle, Rosa Diaz, Terry Jeffords en hun nieuw aangestelde commandant Raymond Holt gevolgd. De uiteenlopende persoonlijkheden van deze karakters, die ondertussen moeten proberen hun werk zo goed als mogelijk te doen, zorgen ervoor dat je de serie binnen no-time uitkijkt.

3. Jane the Virgin
Wanneer de religieuze, jonge Jane per ongeluk een Ivf-behandeling ondergaat raakt zij zwanger. De belofte van de Latina, die maagd wilde blijven tot haar huwelijk, lijkt hiermee verbroken. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is de biologische vader een getrouwde man, een voormalige playboy en de nieuwe eigenaar van het hotel waar Jane werkt. Tijdens de serie krijgt zij te maken met verschillende vragen over haar toekomstige leven en de keuze tussen de vader van haar kind of haar eigen vriend. Een echte must see als je houdt van romantiek, comedy en drama!

4. The Big Bang Theory
Deze tv-serie gaat over vier vrienden: Leonard, Sheldon, Howard en Rajesh die allemaal werken bij Caltech. De vrienden zijn stuk voor stuk echte geeks, die een liefde hebben voor wiskunde. Daarnaast spreken zij diverse talen en hebben zij allemaal een torenhoog IQ. Leonard en Sheldon wonen samen in een appartement die op een dag een nieuwe overbuurvrouw krijgen: Penny. Penny is bij lange na niet zo intelligent als deze mannen, maar haar sociale vaardigheden zijn wel een stuk beter als die van hen. Hoewel Penny ‘tijdelijk’ bij The Cheesecake Factory werkt, is haar droom om door te breken in de showbizz. De jongen en Penny worden vrienden en maken samen veel momenten mee. Alle 12 de seizoenen van The Big Bang Theory staan op Netflix, bingen dus!

5. Friends
Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje! Friends draait om Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. Deze zes vrienden wonen en werken in Manhattan, New York. De serie laat het leven zien van zes opgroeiende volwassene die, net als jij en ik, te maken krijgen met liefde, verdriet, vriendschap en haat. Friends was in de jaren ’90 een regelrechte hit en nog steeds lijkt het succes niet afgelopen. De tv-serie is nog steeds zo populair dat deze dit jaar een reünie special krijgt!

Geschreven door: Michelle Habets
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook