Langere Game of Thrones afleveringen in seizoen 8

We zijn misschien pas halverwege seizoen 7, er wordt natuurlijk ook al vooruitgeblikt op het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Tijdens een interview met Vanity Fair zei sound designer Paula Fairfield per ongeluk dat de afleveringen van het laatste seizoen wellicht allemaal een speelduur van een film krijgen.

Helaas was Casey Bloys, de baas van HBO, er snel bij om te vertellen hoe het precies zit met de plannen in een interview met The Hollywood Reporter “Ik kan me voorstellen dat ze langer worden, maar ik weet niet zeker hoe lang. We hebben die gesprekken nog niet gevoerd, omdat ik nog niet weet hoe lang de afleveringen worden. Twee uur per aflevering klinkt excessief, maar het is een geweldige show, dus wie weet?”

Beeld: HBO
© Alles over Series

Lees ook