Prijsvraag: Win Arrow seizoen 8 op DVD en blu-ray!

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Arrow seizoen 8. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven van het laatste seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Arrow seizoen 8 prijsvraag.

Oliver Queen verlaat in het achtste en laatste seizoen van Arrow, en na de onverwachte komst van The Monitor, met gevaar voor eigen leven het huis, de familie en het team om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het echter niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.Arrow seizoen 8

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 4 februari 2021.


© Alles over Series

Lees ook