Hackers zetten aflevering ‘Game of Thrones’ online

De volgende aflevering van Game of Thrones is online gezet door hackers. Dat nadat eerst het scenario en een korte omschrijving van The Spoils of War al op internet waren gelekt.

De hack zou niet bij HBO zijn gebeurd. Het watermerk op de video lijkt dat te bevestigen. Deze is van Star India, een internationale partner van HBO. De volgende release van gehackte gegevens zou komende zondag zijn, elke week mogelijk gevolgd door nieuwe gegevens.

Wie achter de hack zit is niet bekend maar de hackers hebben in totaal 1,5 terabyte aan data. In het verleden werden er al eerder afleveringen online gezet voor ze te zien waren, maar dat ging niet om een hack. Toen waren de afleveringen gedeeld door iemand die ze toegezonden had gekregen om te recenseren.Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook