Wat staat ons te wachten in seizoen 8 van ‘The Walking Dead’

Seizoen 8 van The Walking Dead

Dit weekend gaat in Amerika The Walking Dead weer van start en daarna is het bij ons te zien op Fox. Natuurlijk kijken we weer uit naar het nieuwe seizoen. De laatste weken werd er aardig wat onthuld dus allesoverseries.nl zet weer even op een rijtje wat we kunnen verwachten in seizoen 8 van The Walking Dead!

Oorlog!
In het nieuwe seizoen gaan we verder met de verdeelde groeperingen. Zo nemen Rick en zijn groep, samen met de Kingdom en Hilltop, het op tegen Negan. In een van de promo’s die werd uitgebracht roept Rick iedereen op om samen een eind te maken aan de groep van Negan. Er waren daarin ook wat flitsen te zien van wapens die werden afgevuurd. We kunnen dus verwachten dat er een behoorlijke strijd zal losbarsten.

De eerste afleveringen
Van de eerste afleveringen zijn al synopsissen beschikbaar. Hieronder een overzicht. Maak je geen zorgen, het bevat geen echte spoilers.
Aflevering 1 titel: Mercy – Rick en zijn groep ,plus de Kingdom en Hilltop, zijn samengekomen om het op te nemen tegen Negan en de Saviors.Aflevering 2 titel: The Damned – Het plan met leden van de Hilltop, de Kingdom en Alexandria wordt duidelijk als Rick tijdens het vechten een bekend gezicht tegenkomt.

Aflevering 3 titel: Monster – Het conflict met de Saviors leidt tot onbedoelde gevolgen voor de Hilltop, de Kingdom en Alexandria; moraliteit blijkt lastig te handhaven in oorlogstijd.

Nieuwe personages
In april meldde TvLine al dat er in het nieuwe seizoen wat verse gezichten te zien zullen zijn. De twee personages die worden geïntroduceerd zullen Dillon en Abbud heten. Beide kwamen niet voor in de comics. Dillon is een twintigjarige jongen die erg sarcastisch is en Abbud een moslim, die lang alleen heeft moeten overleven tijdens de apocalyps. Van de twee zou Dillon mogelijk in meerdere seizoenen te zien zijn. Dat wijst er dus wellicht op dat Abbud al snel het loodje zal leggen. Je weet immers nooit wie een seizoen in The Walking Dead weet te overleven.

Negan centraler
Liefhebbers van Negan of acteur Jeffrey Dean Morgan zullen blij zijn dat er wordt gezegd dat Negan een centralere rol krijgen in seizoen 8 van The Walking Dead met een aflevering waarin we misschien meer over hem te weten komen. Jeffrey Dean Morgan wilde er in ieder geval niks over kwijt maar zei wel dat het hem leuk leek als er meer informatie over Negan aan de kijker zou worden getoond. “Ik denk dat we ooit een aflevering over zijn achtergrondverhaal kunnen maken,” aldus Morgan. “want het is een speciaal verhaal. Ik weet niet of dat dit jaar zo zal zin, maar we krijgen genoeg van hem te zien.” En Andrew Lincoln die Rick speelt zei recent in een interview ook al dat Rick en Negan niet zoveel verschillen van elkaar, maar dat je het vanuit Ricks perspectief ziet en daardoor Negan ziet als schurk.

Wanneer en waar is het te zien
De serie wordt een dag eerder in Amerika uitgezonden. De eerste aflevering van seizoen 8 zal maandag 23 oktober om 22.00 op Fox te zien zijn.

Laten we hopen dat seizoen 8 van The Walking Dead weer een bloedstollend seizoen wordt vol plot twists en onverwachte wendingen!

Beeld: AMC


© Alles over Series

Lees ook