Prijsvraag: Win ‘Suits’ seizoen 9 op DVD en Blu-ray

Suits seizoen 9

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de geweldige serie Suits. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray van Suits seizoen 9 weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Suits seizoen 9



Het advocatuurbedrijf Zane Specter Litt Wheeler Williams uit Manhattan staat oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harvey (Gabriel Macht) te redden. Na zijn opoffering is Samantha (Katherine Heigl) achtergebleven met een grote leegte nu haar mentor er niet meer voor haar is.

Harvey komt tot het besef dat hij Donna (Sarah Rafferty), de persoon die hem het meest dierbaar is, niet wil verliezen. Seizoen negen volgt de legendarische advocaat en de operationeel directeur (COO) en hun strijd om de balans te vinden tussen hun relatie en werk. Samen met hun collega’s, Louis Litt (Rick Hoffman), Alex Williams (Dulé Hill), Katrina Bennett (Amanda Schull), and Samantha Wheeler vechten de twee om de reputatie van het bedrijf hoog te houden.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures en loopt tot en met 12 juni.


© Alles over Series

Lees ook