Prijsvraag: Win The Walking Dead seizoen 8 op DVD of Blu-ray

Prijsvraag: Win The Walking Dead seizoen 8 op DVD of Blu-ray

Alles over Series heeft een prijsvraag rond The Walking Dead seizoen 8! Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.


Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

The Walking Dead prijsvraagDus waar ging het achtste seizoen over? Rick Crimes en zijn groep leven nu al een lange tijd onder het brute regime van Negan en zijn troepen, waardoor zij weten hoe gewelddadig de wereld kan zijn. Elk moment kan je laatste zijn. Samen met de Hilltop en het Koninkrijk, de Alexandriërs en zijn eigen groep overlevenden besluit Rick om terug te vechten. De Redders van Negan zijn met meer en beter uitgerust, maar Rick laat zich niet tegenhouden en vecht samen met de anderen voor een betere toekomst.

De prijsvraag rond The Walking Dead seizoen 8 loopt tot en met 20 november en is in samenwerking met entertainment One.


© Alles over Series

Lees ook