Onthulling promo poster laatste seizoen ‘Game of Thrones’

HBO's Game of Thrones

De eerste promo poster voor Game of Thrones seizoen 8 is onthuld! De populaire tv-serie, gebaseerd op de romanreeks van George R.R. Martin sluit af met het achtste seizoen. De poster is er misschien al, het duurt wel nog even voor de serie verder gaat. In 2019 kunnen fans genieten van de laatste afleveringen.

In mei zal de poster te zien zijn op de Licensing Expo in Las Vegas. Zoals de meeste Game of Thrones promo posters, is de poster van HBO voor het laatste seizoen van de serie eenvoudig. Het meest opvallende in de poster is dat er opnieuw wordt bevestigd dat het gaat om het laatste seizoen en dat deze in 2019 te zien zal zijn. Maar wat ook de aandacht trekt, zijn de wapenschilden van Stark, Targaryen en Lannister. Bekijk hieronder de Game of Thrones promo poster.

Game of Thrones posterDe productie van Game of Thrones seizoen 8 is momenteel in volle gang en zal bestaan uit slechts zes afleveringen: één aflevering korter dan seizoen zeven en vier afleveringen korter dan elk ander seizoen. Sommige afleveringen van seizoen 8 kunnen echter van langere speelduur hebben. Het aantal afleveringen is in ieder geval genoeg voor producenten David Benioff en D.B. Weiss om het verhaal af te ronden. Hoewel het enige tijd kan duren voordat de trailer van Game of Thrones seizoen 8 te zien zal zijn, is HBO dus nu al bezig de laatste afleveringen alvast te promoten en de fans warm te houden.

In 2011 introduceerde HBO het eerste seizoen van Game of Thrones. Omdat Martin nog bezig is met zijn nieuwste boek, moesten de schrijvers van de serie het verhaal zelfstandig afronden. Er kunnen allerlei dingen gebeuren in de laatste zes afleveringen van de serie. Uiteindelijk zal iemand op de troon moeten zitten en regeren over Westeros. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat de White Walkers winnen en niemand in leven zal worden gelaten om over de zeven koninkrijken te kunnen regeren.

De serie Game of Thrones zal met dit seizoen echt eindigen, maar HBO is wel van plan om een of meer prequels te gaan maken.

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook