Eerste teaser van Batwoman serie staat online

The CW

Batwoman krijgt haar eigen serie dat heeft tv-zender CW aangekondigd via twitter. De vrouwelijke tegenhanger van Batman maakte al eerder haar benieuwd in The Arrowverse. Het fictionele universum rondom Arrow en The Flash.  De hoofdrol wordt gespeeld door Ruby Rose bekend van Orange is the New Black.

Net als de andere DC-series op CW wordt ook Batwoman geproduceerd door Greg Berlanti en Berlanti Productions. De eerste aflevering is geschreven door Caroline Dries, bekend van The Vampire Diaries. Onbekend met DC is ze echter niet, Dries schreef ook afleveringen van de serie Smallville. De verwachting is dat deze serie net als andere series in het Arrowuniversum op zichzelf zal staan, met een crossover moment een of twee keer per jaar.

Naast Batwoman kwam er dit jaar ook nog een andere DC-serie uit. Doompatrol kwam namelijk uit op de Amerikaanse Doompatrol is een spinoff van de serie Titans. Die in Nederland op Netflix verschijnt, het is te hopen dat Doompatrol ook naar Netflix komt, want de series is positief ontvangen door de Amerikaanse pers.

Dit jaar komt de eerste DC-serie ook ten einde. Het laatste seizoen van Arrow begint dit najaar en telt in totaal 10 afleveringen.

Beeld: The CW
Geschreven door: Max van der Heijden


© Alles over Series

Lees ook