Professor Proton is back!

laatste seizoen van The Big Bang Theory

Bob Newhart en Keith Carradine zijn terug van weggeweest. Voor het laatste seizoen van The Big Bang Theory kruipen ze nog een laatste keer in hun oude rol. Na 11 succesvolle seizoenen gaat de komische serie van de buis en zal seizoen 12 de laatste zijn. Voor de fans kwam het einde van de show ook als verrassing, na 10 topjaren is The Big Bang Theory nog steeds een raitinghit bij CBS.

Arthur Jeffries aka Professor Proton is back! Het personage dat in seizoen 7 overleed, bracht afgelopen jaren wel vaker een bezoek aan de show als geest. Ook nu zal Newhart als geest een gastoptreden geven. Fans denken dat met de terugkomst van Professor Proton Sheldon opnieuw worstelt met iets in zijn leven. In voorgaande seizoenen kreeg Sheldon dan ook hulp van Proton.Keith Carradine kruipt weer in de huid van Penny’s vader, Wyatt. Specifieke details over de terugkomst van de twee acteurs worden niet vrijgegeven. Wel wordt gehoopt dat het mysterie rondom de achternaam van Penny wordt opgelost. Of er een spin-off van de serie komt is nog niet zeker, maar eerst kunnen we genieten van het 12e seizoen en laatste seizoen van The Big Bang Theory dat vanaf 24 september te zien is.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: CBS


© Alles over Series

Lees ook