Eerste beelden cross-over Morgan Jones in Fear the Walking Dead

cross-over Morgan Jones

In een eerder artikel op Alles Over Series verklapten we al dat er een crossover-personage zou zijn van The Walking Dead in Fear The Walking Dead. De welbekende Morgan Jones uit The Walking Dead, gespeeld door Lennie James, zal in het volgende seizoen van Fear zijn intreden maken en daar zijn nu ook de eerste beelden van verschenen op Entertainment Weekly.

En wat zien we eigenlijk op de foto? Morgan heeft hier nog zijn belangrijke Aikido stok vast, die hij tijdens zijn training met Eastman kreeg. Op deze foto heeft hij vrijwel dezelfde kleding aan als het moment dat hij te zien was in seizoen zes van The Walking Dead. Hij blijft vooralsnog in het aankomende seizoen in het oosten. Wanneer hij precies naar het westen waar Fear zich afspeelt vertrekt, is nog onduidelijk. Zal het weer terug een flashback worden die delen laat zien uit zijn onbekende verleden? Dit blijft nog even spannend.

Het was voor vele fans een verrassing dat het niet Michael Cudlitzs personage Abraham zou zijn, gezien zijn verleden in Houston, maar dat Morgan in Fear zal verschijnen. Voornamelijk door het verschil in tijd van het plot van de twee series en de enorme afstand van het zuidwesten in de Verenigde Staten waar Fear zich afspeelt tegenover het zuidoosten dat de achtergrond vormt van The Walking Dead. Die wandeling leg je natuurlijk niet zomaar af.

De nieuwe co-producer van de serie Andrew Chambliss liet dit los over de keuze om Morgan Jones als crossover-personage te kiezen: ‘’Morgan Jones zal in FTWD zijn reis van The Walking Dead voortzetten. Acteur Lennie James was zo gepassioneerd over zijn personage Morgan. Hij wilde graag dat we met hem nog een andere weg zouden inslaan en dat sprak ons erg aan. Uiteindelijk hebben we deze uitdaging aangenomen en werd die nieuwe weg de kruising met Fear. Zij zullen hem veranderen en hij hen.’’

Geschreven door: Céline Boute
Beeld: Fox


© Alles over Series

Lees ook