‘Rick and Morty’ seizoen 4 vertraagd

Rick en Morty seizoen 4

Rick en Morty seizoen 4 heeft vertraging opgelopen. Ondanks de enorme kijkcijfers van seizoen 3 is een nieuw seizoen vooralsnog niet in de maak. Nu heeft de maker van de serie Dan Harmon de reden voor de vertraging van seizoen 4 uitgelegd.

Hij vertelde tijdens de SModcast van Scott Mosier zei Harmon dat hij en medemaker Justin Roiland zijn verzand geraakt in contractonderhandelingen met Turner Broadcasting, het moederbedrijf van Adult Swim dat Rick and Morty maakt. Dit betekent dat het vierde seizoen van de serie nog lang niet in zicht is.

Dit is niet de eerste keer dat Harmon in zo een situatie verzeild is geraakt. Harom vocht eerder met NBC gedurende de eerste drie seizoenen van zijn show Community. Die strijd eindigde met Harom die als showrunner werd uitgeschakeld. Maar nadat fans het hier totaal niet mee eens waren, nodigde NBC Harmon weer uit.Het lijkt er op dat Rick en Morty voor minstens één extra seizoen zal terugkeren bij Adult Swim. Na de ‘wilde rit’ van seizoen drie zou het bijna een schande zijn als Rick en Morty wegens geld vroegtijdig moeten stoppen.

Rick en Morty is een van televisie meest geprezen animatieshow geworden. Onderweg heeft de show een enorme fanbase opgebouwd en die fans willen nu meer zien van Rick en Morty. Voor wie er nog niet mee bekend is; in Nederland kunnen we de serie op Netflix kijken.


© Alles over Series

Lees ook