Meer koppen gaan rollen in ‘The Walking Dead’ seizoen acht

doden in The Walking Dead

Het lijkt erop dat The Walking Dead nog lang niet klaar is met het doden van de personages. Acteur Seth Gilliam, die de rol van Father Gabriel vertolkt in de langlopende show, belooft kijkers dat er nog meer doden in The Walking Dead zullen vallen voor het einde van seizoen acht.

SPOILER ALERT! Fans van de show waren zeer geschokt toen Carl Grimes, gespeeld door Chandler Riggs, enkele afleveringen terug het loodje legde. Wie deze dood nog maar moeilijk kan verwerken, wordt gewaarschuwd door Gilliam dat er nog meer personages zullen sneuvelen. Gilliam sprak met Comicbook en had maar twee woorden nodig om fans te waarschuwen voor de afleveringen die volgen: More death, oftewel meer koppen gaan rollen. De acteur gaf in het interview ook aan dat het verliezen van zoveel castleden soms moeilijk is. Dat is natuurlijk ook wel logische; jarenlang werk je samen en ineens moet iemand plotseling vertrekken.

Terwijl fans afwachten wat Father Gabriel nog meer te bieden heeft dit seizoen (afgelopen aflevering had hij weer een groot aandeel in het verhaal), geeft Gilliam toe dat hij het leuk vond dat zijn personage door de Saviours gevangen werd genomen omdat hij hierdoor kon samenwerken met andere leden van de cast.Hoewel Carl het grootste personage was die dit seizoen is doodgegaan, hebben The Walking Dead fans al vaker afscheid moeten nemen van castleden zoals Jordan Woods-Robinson die Eric speelde en Jayson Warner Smith die de rol van Gavin vertolkte. Fans zijn dus wel gewend dat er van alles kan gebeuren. Elk seizoen lijkt het erop dat minstens één belangrijk personage het veld moet ruimen. Welke doden er nog zullen vallen is niet te zeggen en zullen we dus nog maar moeten afwachten. In The Walking Dead weet je het nooit en dat maakt de serie juist zo spannend!

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld:Gene Page/AMC 2018


© Alles over Series

Lees ook