Acht nieuwe personages in ‘Game of Thrones’ seizoen 8

kijktip Game of Thrones

De opnames van het nieuwe seizoen van Game of Thrones zullen in oktober van start gaan en de fansite Watchersonthewall heeft laten weten dat er momenteel gecast wordt voor 8 nieuwe personages!

Game of Thrones zoekt volgens hun bronnen een Mercenary in de leeftijd 35 tot 50 jaar. Hij wordt omschreven als een gezaghebbend, fit, cool en charismatisch en moet een militair type zijn. Deze rol is voor twee afleveringen van seizoen 8. Paardrijden moet tot de skills behoren van de acteur en repetities starten in oktober met opnames tussen december en juni 2018. Gedacht wordt dat dit misschien een van de Golden Company leden gaat worden, die Euron Greyjoy eind seizoen 7 ging ophalen en gezien de omschrijving zou dit best de leider van die company kunnen vormen.

Er wordt ook gezocht naar acteurs voor kleine noordelijke rollen te vervullen. Zo wordt er gecast voor een noordelijke boer tussen de 25 en 35 jaar oud. Een eerlijke en eenvoudige man met kennis van het land. Opnames hiervoor zullen in november plaatsvinden. Er wordt ook een noordelijke meid met pit gezicht, tussen de 18 en 25 jaar. Zij moet sexy en zelfverzekerd zijn en zal voorkomen in een aflevering, maar wel met een gedenkwaardig moment. Opnames hiervoor staan gepland voor 6 november.Ze zoeken ook een noordelijke schildwacht tussen 18 en 25 jaar voor een kleine rol met de cast. En er wordt ook gezocht naar een zeevaarderstype tussen de 35 en 50 jaar en verschillende bewakers.

Met opnames die tot en met de zomer van 2018 zullen plaats vinden, is het niet gek dat het seizoen pas in 2019 bij ons te zien zal zijn.

Bron beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook