Nieuw op Videoland – januari 2018

Videoland in januari

Videoland begint het nieuwe jaar goed. Nadat er in december betrekkelijk weinig nieuwe series op het platform geplaatst werden, maken ze dat in de eerste maand van 2018 ruimschoots goed. De streamingdienst van RTL zal namelijk nieuwe seizoenen van enkele grote series beschikbaar maken voor haar abonnees. Welke series op Videoland in januari te zien zijn, lees je in dit overzicht.

Grey’s Anatomy – seizoenen 1 tot en met 13
Vanaf: 1 januari
De beste manier om het jaar af te trappen is door het kijken van een lekkere serie en Videoland heeft dat begrepen. Vanaf 1 januari publiceert het platform de eerste dertien seizoenen van de populaire doktersserie Grey’s Anatomy. In deze show staan vijf chirurgen en hun supervisors centraal. Zij worden daarbij gevolgd in zowel hun professionele leven als hun persoonlijke leven. Met twee Golden Globes kan dit drama een regelrecht succes genoemd worden.

The BlacklistThe Blacklist – seizoen 5
Vanaf: 3 januari, elke woensdag nieuwe aflevering
Het leven van de nieuwe FBI-profielschetser Elizabeth Keen (Megan Boone) wordt op zijn kop gezet als het criminele meesterbrein Raymond Reddington (James Spader) zichzelf aangeeft. Hij is jaren op de vlucht geweest voor de politie, maar meldt zich met de voorwaarde dat hij alleen Elizabeth wil spreken.

Moordvrouw – seizoen 7
Vanaf: 21 januari
In deze Nederlandse politieserie speelt Wendy van Dijk de rol van Fenna Kremer, die toetreedt tot een Fries onderzoeksteam. Fenna blijkt de complicerende factor binnen het team, dat uit elkaar lijkt te vallen. Het kost Carla Vreeswijk (Renee Soutendijk) de grootste moeite het team bij elkaar te houden, omdat Fenna collega’s en criminelen tegen zich in het harnas jaagt met haar onorthodoxe en confronterende aanpak.

Peaky Blinders seizoen 4

Peaky Blinders – seizoen 4
Vanaf: 25 januari
Deze Britse gangsterserie, gaat over de bende Peaky Blinders. Deze bende maakt de straten van Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog onveilig onder leiding van Tommy Shelby (Cillian Murphy) onveilig. Shelby probeert gelijktijdig de maatschappelijke ladder te beklimmen met zijn bende.

Dat zijn niet de enige series die Videoland in de eerste maand van 2018 op haar platform zet. De overige titels vind je hieronder.

  • Salamander – seizoen 2 (vanaf 8 januari, elke maandag nieuwe aflevering)
  • Guidance – seizoenen 1 tot en met 3 (vanaf 12 januari)
  • Black Sails – seizoen 4 (vanaf 15 januari)
  • T@gged – seizoenen 1 en 2 (vanaf 30 januari)

Geschreven door: Bjorn Smit
Beeld: RTL, BBC


© Alles over Series

Lees ook