‘Peaky Blinders’ seizoen 4 vandaag te kijken op Netflix

Peaky Blinders seizoen 4

Netflix geeft haar abonnees een vroeg kerstcadeautje want vandaag is onverwachts. Peaky Blinders seizoen 4 aan het Netflix aanbod toegevoegd!

Seizoen 4 was al te zien op de BBC (de zinderende finale werd deze week op de zender uitgezonden) en wij hebben de serie bij Alles over Series dan ook al gezien. Dit seizoen is nog beter dan het vorige seizoen. Bekijk hieronder de trailer, waar je al een klein beetje kunt proeven van de Peaky sfeer van dit seizoen.Tommy krijgt hierin te maken met een nieuwe vijand, Luca Changretta, gespeeld door Oscarwinnaar Adrien Brody. Verder zien we Aiden Gillen (beter bekend als Petyr ‘Littlefinger’ Baelish uit Game of Thrones) te zien in de rol van een zigeuner met wie Tommy door de omstandigheden gedwongen is om samen te werken.

Wij zullen niks verklappen, maar vanaf de eerste aflevering weet de serie te verrassen en krijg je de ene na de andere cliffhanger voor de kiezen. Cillian Murphy is geweldig als Tommy en er komen nog meer cadeautjes langs in de serie.


© Alles over Series

Lees ook