‘Homeland’ trailer seizoen 7

Goed nieuws voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van de bloedstollende serie rond Carrie en Saul: de trailer van Homeland seizoen zeven is vrijgegeven en kan je hierboven bekijken!

Voor wie de serie nog niet kijkt: deze Emmy-winnende serie, losjes gebaseerd op de Israëlische televisieserie Prisoners of War. Hoofdpersoon is Carrie Mathison die werkzaam is (van tijd tot tijd) bij de Central Intelligence Agency (CIA) en kampt met een bipolaire stoornis. In een moeras van leugens en bedrog probeert ze te streven naar waarheid en rechtvaardigheid.

SPOILERS!
In het laatste seizoen van de spannende spionagethriller was er geprobeerd een aanslag te plegen op president Elizabeth Keane. Diezelfde Keane brak haar belofte aan Carrie door tweehonderd leden van de geheime dienst te arresteren zonder aanklacht, waaronder Carrie’s maatje (en onze favoriet in Homeland) Saul Berendson.

In Homeland seizoen zeven heeft Carrie afscheid genomen van haar baan in het Witte Huis en trekt ze in bij haar zus, Maggie. Vanuit hier wilt ze het opnemen tegen Keane en haar metgezellen om ervoor te zorgen dat de 200 gevangenen worden vrijgelaten. De vraag is natuurlijk hoe en of haar dit gaat lukken. Want Homeland heeft echt niet altijd een happy end, denk maar aan Peter Quinn! In de trailer is in ieder geval te zien dat er weer een rol is weggelegd voor Jake Weber, die je misschien nog wel kent van de serie Medium.Op zondag 11 februari gaat seizoen 7 in première. Seizoen vijf en zes werden in Nederland vrij kort na de Amerikaanse première ook uitgezonden door BNN. Hopelijk kun je daar dit nieuwe seizoen dan ook weer bekijken. En wie nog wat heeft in te halen: op Netflix staan meerdere seizoenen van de serie.

Een ding is zeker gebaseerd op alle vorige seizoenen: Homeland seizoen zeven belooft vast en zeker opnieuw een absolute ‘op-de-rand-van-je-stoel-ervaring’.

Geschreven door: Carlo Doodeman
Beeld: Showtime, Netflix


© Alles over Series

Lees ook