Wat mogen we verwachten van ‘Homeland’ seizoen 7

Homeland

Het duurt nog even voor Homeland weer van start gaat, maar we kunnen wel alvast vooruit blikken op wat we mogen verwachten van het zevende seizoen.

SPOILERS Uiteraard zijn de problemen voor President Keane niet voorbij in het volgende seizoen. Niet alleen heeft ze veel vijanden, ze was aan het einde van het vorige seizoen amper voor rede vatbaar. Carrie verbande ze uit haar inner circle waardoor zij geen raad meer kon geven aan de president. Volgens de eerste berichten over het nieuwe seizoen gaat Keane telkens een stapje verder in het misbruiken van haar macht, door allemaal mensen op te laten pakken en vast te zetten.

Er zijn een paar personages, die niet te zien zijn in het nieuwe seizoen zoals Peter Quinn (helaas) en waarschijnlijk ook Dar Adal (tenzij we hem in een oranje jumpsuit voorbij zien komen). Daarom is het niet gek dat werd aangekondigd dat er een paar acteurs aan het ensemble worden toegevoegd. Morgan Spector zal Dante Allen spelen, die de detentie van zoveel mensen door de president zal onderzoeken. Mackenzie Astin zal de schoonbroer van Carrie spelen, die voor Keane gaat werken. Courtney Grosbeck gaat de nicht van Carrie spelen. Verwacht dus meer aandacht voor de Mathison familie in het nieuwe seizoen!

Ook het huidige politieke klimaat zal meespelen in de verhaallijn. Dit zal het eerste seizoen zijn dat compleet wordt geschreven en opgenomen sinds Trump president werd. Waar presidenten uit eerdere seizoenen zich moesten houden aan de wet, zijn de schrijvers vrij om de paranoia van Keane steeds een stapje verder te laten gaan zonder dat het ongeloofwaardig wordt. De werkelijkheid is immers nog vreemder dan wat we tot nu toe in Homeland hebben gezien (op het overlopen van Brody na dan, dat spande wel echt de geloofwaardigheidskroon maar goed).De opnames zijn in ieder geval al in volle gang dus we kunnen verwachten dat het nieuwe seizoen van Homeland begin 2018 van start zal gaan.


© Alles over Series

Lees ook