Nieuw op Netflix in november

Nu de winter voor de deur staat willen we niets liever dan lekker binnen blijven en ons verstoppen onder een dekentje op de bank. We hoeven ons gelukkig niet te vervelen, want ook in november heeft Netflix genoeg voor ons in petto. Hieronder een lijstje van alle nieuwe series op Netflix in november!

The Sinner seizoen 2
Vanaf: 8 november
Na een bloedstollend verhaal in seizoen 1 is het tijd voor een nieuw mysterie. Seizoen 2 van The Sinner, zelfde detective, nieuw zaak. Detective Harry Ambrose duikt in een nieuw onderzoek. Een elfjarig jongetje vermoord zijn ouders. Op het eerste gezicht lijkt het alsof het kind dit zonder duidelijke reden heeft gedaan. Al snel blijkt de dubbele moord een complex verhaal te zijn. Een duister geheim, iedereen weet wie de dader is, maar de reden weet niemand.Westside seizoen 1
Vanaf: 9 november
Tien muzikale talenten worden gevolgd in de nieuwe realityserie Westside, volgens Netflix een combo van twee favorieten: The Hills en Glee. De muzikanten doen er alles aan om hun dromen uit te laten komen. Zonder script laat de serie het leven van de artiesten heel dichtbij komen, niet alleen de succesvolle momenten worden gefilmd, maar ook de tegenslagen. De groept slaat de handen in één en gaan samen te werk om een programma te maken en uit te voeren in een nachtclub in LA.

The Kominsky Method seizoen 1
Vanaf: 16 november
Deze nieuwe Netflix Original is van Chuck Lorre, onder andere bekend van ‘The Big Bang Theory’ en ‘Two And A Half Men’. De serie geeft een prachtig beeld van het leven en ouder worden met alle facetten die daarbij komen kijken zoals lichamelijke klachten en het wegvallen van geliefden. Na zelf in een ver verleden succes te hebben gehad is Sandy Kominsky, gespeeld door Michael Douglas, een succesvolle acteurscoach in Hollywood. Als een vriendin van Kominsky komt te overlijden vindt hij steun bij haar man, Norman, gespeeld door Alan Arkin. Ondanks het gemopper van de twee oudjes bouwen ze een mooie vriendschap op.

Baby seizoen 1
Vanaf: 30 november
Een andere nieuwe Netflix Original is Baby. In de chique wijk Parioli in Rome wonen tienervriendinnen Chiari en Ludovica. Net als alle andere tieners hebben de twee rijke dames het gehad met hun familie en klasgenoten en zetten zich af van hun goede leven om zich in de Italiaanse onderwereld te storten. De serie volgt het dubbelleven van de tieners en is volgens Netflix vrij gebaseerd op het schandaal rond jeugdprostitutie in Rome.

Dynasty seizoen 2
Wekelijks nieuwe afleveringen
De reboot van de in het verleden zeer populaire Dynasty krijgt een tweede seizoen. Iedere week zijn nieuwe afleveringen over het leven van de Carringtons. In de seizoensfinale van het eerste seizoen zien we hoe het huis van de familie in vlammen op gaat. Wie de brand overleven komen we in het nieuwe seizoen achter. Daarnaast zagen we hoe Cristal in haar buik werd geschoten, of we haar terug gaan zien in seizoen twee is nog maar de vraag. Het dramatische einde en het vervolg wordt natuurlijk op een manier uitgevoerd die alleen mogelijk is bij de Carringtons.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook