Misdaadserie ‘The Alienist’ met Luke Evans gaat terug in de tijd

The Alienist

Het succes van series als MINDHUNTER en Criminal Minds laat zien dat we als kijkers houden van series over psychologisch crimineel onderzoek bij de FBI. Binnenkort komt de miniserie The Alienist uit waarin we zien hoe dit 100 jaar geleden gebeurde. De releasedatum werd deze week bekend gemaakt en zal 22 januari 2018 worden.

De hoofdrollen in deze serie zijn voor Luke Evans en Daniel Bruhl. Het is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caleb Carr en speelt zich af in het New York van 1896 toen er enorme contrasten waren tussen arm en rijk en er continue technologische vernieuwingen plaats vonden. Maar de hele stad is in de ban van een reeks gruwelijke moorden. De recent benoemde politiecommissaris Theodore Roosevelt (Brian Geraghty) roept de hulp in van de criminele psycholoog (of ‘alienist’) Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Bruhl) en journalist John Moore (Luke Evans) om de zaak in het geheim te onderzoeken.

Naast Bruhl en Evans zijn nog meer bekende gezichten te zien zoals Dakota Fanning, Douglas Smith, Matthew Shear en Q’orianka Kilcher. De serie zal in Amerika op TNT te zien zijn. Het is dus nog even wachten wanneer deze dan bij ons te zien is.
© Alles over Series

Lees ook