Nieuw op Netflix in week 11: Onze serietips

Netflix serietips

Heb je ongeveer alle series op Netflix al gekeken? En ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk echt wil kijken? Dan ben je hier op het goede adres. Want ook deze week voegt Netflix een hoop toe aan het aanbod. Wij hebben een paar Netflix serietips voor je op een rijtje gezet, die deze week aan het aanbod worden toegevoegd.

On my blockOp 16 maart is de splinternieuwe Netflx Original serie On my Block te bekijken. Deze ‘coming of age’ comedy serie gaat over 4 vrienden die opgroeien in een brute buurt in Los Angeles. De tieners proberen hun mannetje te staan in de hectische wereld van de middelbare school. Daarnaast komen zij oog in oog te staan met de onbekende wereld gevuld met seks, criminaliteit en drugsgebruik.

On my Block is niet de typische high school serie die je misschien gewend bent. De serie behandelt een groot aantal maatschappelijke problemen op een humoristische manier. De casting is werkelijk perfect. De vier vrienden spelen geloofwaardig maar met een flinke dosis humor en een enorme gun factor. Deze serie is de jeugdige versie van She’s gotta Have it: gedurfd, spannend en grappig.

Kijk hier de trailer:

Edha

Op 16 maart verschijnt de nieuwe Netflix Original Edha. In de Argentijnse thriller staan wraak, passie én duistere geheimen centraal. Een reeks aan onheilspellende gebeurtenissen duwen de succesvolle modeontwerpster én alleenstaande moeder uit Buenos Aires tot het uiterste wanneer ze een knappe, jonge immigrant ontmoet. Deze 10-delige serie heeft af en toe iets weg van een soap, maar dat stoort eigenlijk helemaal niet. De sterke vrouwelijke hoofdrol en goede spanningsopbouw zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Dit is de allereerste Argentijse Netflix Original die op Netflix verschijnt en zal waarschijnlijk goed worden ontvangen door het publiek. Het acteerwerk is ijzersterk en heeft een origineel script. De serie is wel Spaanstalig, maar dat zou niemand ervan moeten weerhouden om deze spannende serie te kijken.

Kijk hier de trailer:

 

Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook