Nieuw op Netflix in maart

maart op Netflix

Maart staat voor de deur! Daarom lanceert Netflix weer een heleboel nieuwe series. Bekijk hieronder de lijst van de nieuwe series, seizoenen en afleveringen, zodat je weet wat je in maart op Netflix kan gaan kijken.Jessica Jones Seizoen 2
Vanaf 8 maart 2018
Jessica Jones is terug als de privédetective van New York City. Deze keer is de zaak persoonlijker is dan ooit tevoren. Gevoed door een groot aantal vragen en leugens, zal ze doen wat nodig is om de waarheid te achterhalen.

 

The Mechanism Seizoen 1
Vanaf 23 maart 2018
Maak je klaar om je aan te sluiten bij een kleine groep achtervolgende onderzoekers om de innerlijke werking van het grootste corruptieschema aller tijden te ontdekken en de impact die hun zoektocht zal hebben op alle betrokkenen – inclusief zichzelf.

 

Collateral: Limited Series
Vanaf 9 maart 2018
Collateral speelt zich in vier dagen af in Londen en onderzoekt het fatale schietgevecht van een pizzabezorger. Detective inspecteur Kip Glaspie (Carey Mulligan) weigert te accepteren dat dit een willekeurige daad van geweld is, en is vastbesloten om te ontdekken of er een donkerdere waarheid is.

 

Love Seizoen 3
Vanaf 9 maart 2018
Dit is liefde. Of is het? Love seizoen 3, het laatste seizoen, gaat in première op Netflix.

 

Edha Seizoen 1
Vanaf 16 maart 2018
Edha, een dramatische thriller, speelt zich af in de modebewuste stad Buenos Aires. De serie wordt gezien door de ogen van een toonaangevende ontwerper, Edha, wiens niet-traditionele mannelijk model, Teo, haar muze wordt.

 

On My Block Seizoen 1
Vanaf 16 maart 2018
On My Block is een komedie over vier slimme vrienden die zich een weg banen door de triomf, pijn en nieuwheid van een highschool in de ruige binnenstad.

 

The Defiant Ones: Limited Series
Vanaf 23 maart 2018
Wanneer twee onverwachte muziekmagnaten samenkomen, wordt geschiedenis gemaakt. The Defiant Ones, een vierdelige documentaireserie over Jimmy Lovine en Dr. Dre.

 

Requiem Seizoen 1
Vanaf 23 maart 2018
Maak je klaar voor de angstaanjagende horrorserie: Requiem. Het zesdelige drama over een afgelegen gemeenschap in Wales.

 

Santa Clarita Diet Seizoen 2
Vanaf 23 maart 2018
Wat heeft ervoor gezorgd dat Sheila ondood is? Zijn Eric en Abby gewoon vrienden? Er stappelen zich vele vragen op in seizoen 2.

 

A Series of Unfortunate Events Seizoen 2
Vanaf 30 maart 2018
Meer is niet altijd beter. Soms is het veel erger. Maak je klaar voor meer slechteriken, meer gevaar, meer weeskinderen en meer opzettelijke branden. Het wordt echt vreselijk. We kunnen niet wachten.

Alexa & Katie seizoen 1
Vanaf 23 maart 2018
Levenslange beste vrienden Alexa en Katie anticiperen gretig op de start van hun eerste jaar van de middelbare school. Maar de vrienden worden geconfronteerd met een crisis waardoor ze zich buitenstaanders voelen.

Trump: An American Dream Seizoen 1
Vanaf 30 maart 2018
Het verhaal van het moderne Amerika. Een verhaal verteld door de biografie van president Donald Trump.

WEKELIJKS

Dinsdags

Black Lightning, seizoen 1 vanaf 6 maart

Woensdags

Shadowhunters, seizoen 3 vanaf 21 maart

Donderdags

Designated Survivor, seizoen 2 vanaf 1 maart

Riverdale, seizoen 2 vanaf 8 maart

En tot slot de Netflix Original series voor kinderen die aan het aanbod worden toegevoegd:

Voltron: De legendarische berschermer, seizoen 5. Vanaf 2 maart 2018
Trolls: Door met de beat! seizoen 2. Vanaf 9 maart 2018
Dinotrux Supercharged, seizoen 2. Vanaf 23 maart 2018

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook