Stranger Things 3 best bekeken op Netflix

best bekeken serie op Netflix

Stranger Things 3 is met 64 miljoen views in de eerste vier weken van de release de best bekeken serie op Netflix. Dat stond volgens Deadline in een kwartaalbrief aan de aandeelhouders van de streamingservice.

Omdat Netflix niet staat aangesloten op officiële kijkmetingen maken ze alleen zelf hun cijfers bekend. En dat doen ze maar heel af en toe. Juist daarom is dit rapport interessant. In het rapport deelden ze ook dat het derde seizoen van La Casa De Papel het best bekeken niet-Engelstalige programma op Netflix. Deze kreeg wereldwijd 44 miljoen streams in de eerste vier weken. Ook de show Unbelievable scoorde volgens de streamingservice uitstekend. In de eerste 28 dagen keken 32 miljoen abonnees naar deze op waar gebeurde feiten gebaseerde dramaserie.Stranger Things 3 verbreekt hiermee de vorige (door Netflix naar buiten gebrachte) recordhouder. Dat was het eerste seizoen van The Umbrella Academy. Deze reeks was in een maand tijd goed voor 45 miljoen views. Wat niet naar buiten is gebracht is welke series het minder goed doen. Meestal merk je dat pas als er geen nieuw seizoen komt van een grote serie.

Gezien de populariteit van de serie is het niet gek dat de opnames van het vierde seizoen van Stranger Things momenteel in volle gang zijn. Stranger Things 4 zal waarschijnlijk eind 2020 te zien zijn op Netflix.

 


© Alles over Series

Lees ook