Deze week op Videoland – 9 tot en met 15 april

Deze week op Videoland

Een nieuwe week betekent een nieuwe ronde met nieuwe series op Videoland. De eerste volle week van april zit er alweer op, dus tijd om vooruit te kijken naar wat er vanaf 9 april gaat komen bij het streamingplatform van RTL. Abonnees kunnen zich deze week onder meer verheugen op de realityshow Making a Model met Yolanda Hadid en het romantische drama Confess. Dit en meer in Deze week op Videoland.

Maandag 9 april
Making a Model

De eerste toevoeging aan Videoland van deze week is Making a Model. In deze realityshow wordt het voormalige Nederlandse model Yolanda Hadid (inderdaad de moeder van Gigi en Bella Hadid) gevolgd. Ze begeleidt, samen met een groep experts, jonge modellen in de aanvangsfase van hun carrière. Een soort America’s Next Top Model dus, maar toch is Making a Model anders. De focus ligt namelijk meer op de begeleiding van de modellen dan op de foto’s die van deze dames gemaakt worden. De ouders van de deelnemers spelen dus ook een rol in deze serie van Lifetime.Vrijdag 13 april
Madiba

Op vrijdag de dertiende komt Nelson Mandela naar Videoland. De Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijder en president staat centraal in de miniserie Madiba. Het levensverhaal van Mandela wordt in zes afleveringen verteld en daarbij wordt de nadruk vooral gelegd op het gevecht dat hij en zijn vrienden hebben moeten leveren tijdens de Apartheid in Zuid-Afrika. Laurence Fishburne heeft de rol van Mandela op zich genomen in deze serie, die uitblinkt door goed acteerwerk en goede, passende muziek.

Zondag 15 april
Confess

In Confess wordt het leven van Auburn Reed onder de loep genomen. Op 26-jarige leeftijd is ze alle belangrijke dingen in het leven al kwijtgeraakt, maar er gebeurt iets moois als ze wil solliciteren bij een kunststudio in Los Angeles. Ze leert Owen Gentry, een artiest die daar werkt, kennen en ze besluit om haar hart te openen voor hem. Hij draagt echter een geheim met zich mee. Owen kan de relatie redden door zijn verleden te openbaren, maar dat is misschien wel schadelijker dan wat hij daadwerkelijk verborgen houdt. Zondag 15 april komt het eerste seizoen naar Videoland.

Benieuwd wat er in de komende weken aankomt op Videoland? Houd dan de website in de gaten voor de komende overzichten!

Geschreven door: Bjorn Smit
Beeld: RTL


© Alles over Series

Lees ook