Marvel’s ‘Cloak & Dagger’ trailer uitgebracht

https://youtu.be/_TT0ZREuoKY

De nieuwe trailer voor de aankomende Marvel serie Cloak & Dagger, die een navolging is van de gelijknamige superhelden van Marvel Comics, is uitgebracht. De nieuwe trailer is hierboven te bekijken.

De première datum, die valt op 7 juni, werd eerder dit jaar onthuld met een sneak peek, terwijl extra teasers de verschillende personages hebben geïntroduceerd. Met de trailer krijgen we iets meer te zien over het verhaal. De serie volgt Tandy Bowen, oftewel Dagger (Olivia Holt) en Tyrone Johnson aka Cloak (Aubrey Joseph), terwijl ze hun krachten ontdekken en dichter bij elkaar komen. De serie is gebaseerd op de Marvel Comics en wordt uitgezonden op Marvel TV. De serie richt zich op het jongere publiek van het netwerk. Nu laat een nieuwe lange trailer een frisse kijk op de eerste free form Marvel serie zien.

Net als in de vorige teasers en trailers voor Cloak & Dagger focust deze nieuwe video zich weer op de krachten van Tandy en Tyrone. De trailer laat vooral de progressie zien hoe de superhelden hun krachten onder de knie krijgen. Tandy suggereert in de trailer dat ze beiden hun limiet moeten testen.Het andere onheilspellende aspect van de nieuwe trailer is de voice-over die de tieners ‘een goddelijk paar’ noemt, wat impliceert dat Tandy en Tyrone een duo zijn en dat één van hen zal leven, terwijl de ander zal sterven. De voice-over zet in ieder geval tot nadenken en legt de nadruk op de gedachte dat ten minste één van de tieners in levensgevaar zal verkeren. Over welke superheld dit zal gaan moet nog blijken.

Toch biedt de trailer een nieuwe kijk op de aankomende Marvel serie en zullen fans genoeg tijd hebben om te speculeren over de show tot de première in de zomer. Het is nog de vraag of Marvel TV met deze serie een hit zal scoren, ondanks de positieve reacties. Fans kunnen dit zelf beoordelen begin juni wanneer de serie uitkomt.

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld:


© Alles over Series

Lees ook