Nieuwe seizoen The Punisher al in januari op Netflix

Nieuwe seizoen The Punisher

Goed nieuws voor de liefhebbers van Marvel. The Punisher komt terug met een tweede seizoen. Netflix heeft het de fans van de Marvel-series niet makkelijk gemaakt, Daredevil, Luke Cage en Iron Fist werden geannuleerd. Maar begin volgend jaar komt het nieuwe seizoen van The Punisher naar Netflix.

We weten al een jaar dat er een tweede seizoen zou komen van de brute serie. Eerder maakte Netflix wel bekend welke castleden zouden terugkeren. Maar nu is het zover, het nieuwe seizoen van The Punisher komt in januari naar Netflix. Over de precieze datum heeft de streamingdienst nog niets vrijgegeven. Ook over de inhoud van het nieuwe seizoen van The Punisher is nog weinig bekend, omdat seizoen één een redelijk rond verhaal vertelde.

Maar als we een gokje wagen kunnen we uit de laatste aflevering van het eerste seizoen een kleine hint halen. We zagen hoe het gezicht van Billy Russo langs een kapotte spiegel werd gedrukt. Mogelijk is dit een link met Jigsaw, een bekende slechterik uit de comics met een gezicht vol hechtingen. Als dat zo is, zijn we als kijker nog niet van Russo af.Wel is de kans groot dat seizoen twee ook gelijk het laatste seizoen is van de serie. Nu Disney met een eigen streamingdienst komt is de kans groot dat we steeds minder Marvel-series op Netflix kunnen kijken. Wij raden je aan extra te genieten van de 13 afleveringen van het nieuwe seizoen van The Punisher. Wij wachten in ieder geval geduldig af tot januari!

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook