Releasedatum ‘Marvel’s The Punisher’ onthult in nieuwe trailer

Marvel’s The Punisher

De nieuwe trailer van Marvel’s The Punisher bracht niet alleen een hoop nieuwe beelden, maar onthulde ook de releasedatum dat de serie op Netflix te zien zal zijn. Dat zal namelijk 17 november zijn.

In Marvel’s The Punisher staat Frank Castle, gespeeld door Jon Bernthal, centraal. Nadat hij wraak heeft genomen op de moordenaars van zijn vrouw en kinderen, stuit hij op een complot dat veel verder reikt dan de criminele onderwereld van New York. Als ‘The Punisher’, zoals hij sinds zijn vergeldingsacties in de stad bekend staat, wilt hij de waarheid vinden achter het onrecht dat zijn familie en anderen is aangedaan. Je kan hier de nieuwe trailer bekijken.

De serie is geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios voor Netflix. De showrunner van Marvel’s The Punisher is Steve Lightfoot (Hannibal). De executive producers zijn bekenden in het Marvel-universum: Jim Chory en Jeph Loeb, die eerder ook Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage produceerden. Loeb is tevens Marvel’s Head of Television.
© Alles over Series

Lees ook