Opnames ‘The Punisher’ seizoen 2 deze maand van start

The Punisher seizoen 2

Goed nieuws voor fans van The Punisher! Eind deze maand starten de opnames van het tweede seizoen. Het eerste seizoen bleek zo’n hit te zijn, dat de aankondiging voor het nieuwe seizoen niet lang op zich liet wachten.

Marvel heeft veel succes geboekt met het aanbieden van content aan Netflix. Door het grote succes gaan de twee door met de oorspronkelijke overeenkomst. Aanvankelijk was het plan voor vier series die allemaal naar The Defenders leidden. Maar het tweede seizoen van Daredevil introduceerde Jon Bernthal als Frank Castle, een rol die bij de fans meteen aansloeg. Het was daarmee duidelijk dat Bernthal ook een eigen reeks moest krijgen.SpoilerTV onthulde dat de opnames van The Punisher seizoen 2 aan het einde van deze maand van start gaan – op 26 februari om specifiek te zijn. Tot dusverre is officieel nog geen nieuws bekend over wie naast Bernthal terug zal keren, maar showrunner Steve Lightfoot zal ook het nieuwe seizoen gaan sturen.

Toch is het waarschijnlijk dat er in het nieuwe seizoen een combinatie van terugkerende en nieuwe gezichten de revue zullen passeren. Micro (Ebon Moss-Bachrach), Karen Page (Deborah Ann Woll), Sarah Lieberman (Jaime Ray Newman), Dinah Madani (Amber Rose Revah) en Billy Russo (Ben Barnes) zijn de meest waarschijnlijke kandidaten om opnieuw te verschijnen.

Volgens de bronnen zal de productie op 20 juli worden afgerond. Mocht deze datum kloppen, dan betekent dit een ongelooflijk snelle terugkeer voor seizoen 2. Maar voor je begint te juichen: hoewel de opnames volgens dus misschien deze zomer al worden beëindigd, kan het nog wel even duren tot het seizoen op Netflix te bewonderen is.


© Alles over Series

Lees ook