5 redenen waarom je Lucifer moet kijken

afleveringen van Lucifer

Eerder werd door Netflix aangekondigd dat het vijfde seizoen Lucifer het laatste zou worden. Maar inmiddels is er een zesde seizoen van deze duivelse serie besteld. Nu zou het wel echt gaan om de allerlaatste afleveringen van Lucifer. Ben je nog niet begonnen met het kijken van deze serie en benieuwd waarom deze de moeite waard is? Lees dan hier vijf redenen dat je Lucifer niet mag overslaan!

Het verhaal
Lucifer weet seizoen op seizoen te boeien door het sterke verhaal. Dit gaat voornamelijk over Lucifer Morningstar (gespeeld door Tom Ellis), de duivel. Hij is niet blij als de Heer van de Hel en ruilt zijn troon voor de nachtclub “Lux” in Los Angeles. Hij raakt betrokken bij een moordzaak met rechercheur Chloe Decker en wordt consultant bij de Los Angeles Police Department. Wat begint als vakantie, wordt al snel een meer permanent verblijf van de duivel op aarde.afleveringen van Lucifer

De Lucifer- Chloe relatie
Lucifer vindt de manier waarop mensen het leven aanpakken lachwekkend. Maar dan begint hij zelf ook aardse emoties te ontwikkelen. Hij valt namelijk voor Chloe. De chemie tussen deze twee personages is een van de redenen dat het leuk blijft om te kijken.

De humor
Als er iets is wat Lucifer fris houdt, is het de humor die door de serie heen zit. Vooral alles wat met geloof te maken heeft wordt door het personage Lucifer op de hak genomen.

afleveringen van Lucifer

Leuke acteurs
Tom Ellis was nog niet zo bekend bij het grote publiek voor zijn rol in Lucifer. Maar dat maakt hem juist des te geloofwaardiger in de titelrol. Je associeert hem namelijk niet met tig andere rollen. Leuk weetje is dat in het volgende seizoen Dennis Haysbert te zien zal zijn als Lucifers vader. Doet die naam een belletje rinkelen? Hij speelde eerder een van de presidenten die de revue passeerden in de serie 24.

Netflix
Netflix redde de serie toen Fox ermee wilde stoppen. En nu de serie op Netflix te zien is, kan je alle afleveringen achter elkaar kijken. En deze serie is er eentje die echt perfect is om te bingen. Nog meer reden om eraan te beginnen, omdat je niet lang hoeft te wachten tot je de volgende aflevering kunt kijken. Kom maar op met de volgende afleveringen van Lucifer!


© Alles over Series

Lees ook