Eerste teaser Steven Soderberghs Netflix-serie ‘Godless’

Netflix- serie 'Godless'

Netflix heeft afgelopen week de eerste teaser vrijgegeven van de miniserie Godless. Deze western-dramaserie wordt geproduceerd door Steven Soderbergh, die eerder films regisseerde als Ocean’s Eleven en Magic Mike.

De serie zal gaan over de beruchte crimineel Frank Griffin (gespeeld door Jeff Daniels). Samen met zijn bende bandieten zint hij op wraak tegen Roy Goode (Jack O’Connell), een voormalig bendelid die de groep heeft verraden. Op de vlucht voor de bende zoekt Roy zijn heil bij de geharde weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery), die zelf verbannen is en in het door vrouwen geregeerde mijndorpje La Belle woont. Wanneer de inwoners lucht krijgen dat Griffin hun kant op komt, verenigen alle vrouwen zich tegen de moordzuchtige bende en vormen een krachtig en meedogenloos front dat haar weerga niet kent. De teaser kan je hier bekijken.

In de teaser genaamd Welcome to No Man’s Land horen en zien we meteen dat er een echt ouderwets goede western sfeer wordt neergezet van de kleuren, de muziek tot de aankleding. En uiteraard zijn er ook een paar flitsen te zien van uitgestrekte vlaktes waar iemand te paard overheen raast.Er zijn ook een hoop acteurs die we ook kennen uit andere series. Zo speelde Michelle Dockery eerder Lady Mary in Downton Abbey en was Jeff Daniels te zien in The Newsroom. Naast Soderbergh zijn executive producer Casey Silver en de Academy Award genomineerde scenarioschrijver en regisseur Scott Frank betrokken bij de productie van deze Netflix Original.

De Netflix-serie ‘Godless’ zal bestaan uit 7 delen en is vanaf 22 november te zien. Uiteraard worden zoals je gewend bent van Netflix alle zeven de afleveringen in een keer aan het aanbod toegevoegd zodat je deze serie kan bingen.


© Alles over Series

Lees ook