Trailer van ‘Billions’ seizoen 3

https://youtu.be/7dKownfx75E

Billions seizoen 3 komt eraan en de eerste trailer hiervan is nu vrijgegeven en kan je hierboven bekijken.

In seizoen drie van Billions bevinden Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en Bobby Axelrod (Damien Lewis) zich in een wereld die is veranderd ten opzichte van de eerste twee seizoenen. Beide mannen zijn nog steeds vastbesloten om de ander te vernietigen, maar moeten ook vechten voor hun eigen overleving in een nieuw speelveld vol krachtige nieuwe vijanden.

Wendy Rhoades (Maggie Siff) bevindt zich in een ongemakkelijke en gevaarlijke positie, eentje die haar uiteindelijk tot een beslissing dwingt die de richting van haar leven onherroepelijk zou kunnen veranderen. Geld, macht, gerechtigheid en wraak staan ​​allemaal op het spel voor elk van deze personages.

Naast Leis en Giamatti zijn ook Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon en Jeffrey DeMunn in deze serie te zien. Billions seizoen 3 gaat in première op zondag 25 maart op Showtime.


© Alles over Series

Lees ook