Maak je borst nat voor Below Deck Down Under

Below Deck Down Under

Ben je ook zo gek op de Below Deck- franchise? Dan komt er binnenkort een nieuwe guilty pleasure om te bingen! De eerste drie afleveringen van Below Deck Down Under zijn vanaf 18 maart te kijken op hayu.

De serie Below Deck Down Under speelt zich af op het wereldberoemde Great Barrier Reef met op de achtergrond de tropische Whitsunday eilanden, in het noordoosten van Australië. De serie toont de complexe, vaak explosieve dynamiek van de bemanning en de wisselende en veeleisende chartergasten op de M/Y Thalassa. Bekijk hieronder alvast de trailer!Dit seizoen wordt kapitein Jason Chambers vergezeld door een bekend gezicht en favoriet bij de fans: Aesha Scott als chef van de bemanning, en de nieuwkomers Chef kok Ryan McKeown en bootsman Jamie Sayed. De stewards Tumi Mhlongo en Magda Ziomek zijn ook aan boord, net als de matrozen Culver Bradbury, Brittini Burton en Ben Crawley.

Deze jeugdige, charmante nieuwe kapitein, die de toon zet voor de hele bemanning, heeft een hands-on leiderschapsaanpak. Hij zal alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben, waaronder betoverende onderwaterexcursies zoals duiken, snorkelen en het onderwaterleven van dichtbij bekijken.

Hoewel het reilen en zeilen aan boord aanvankelijk soepel verloopt, duiken er problemen op wanneer de chef-kok het niet kan vinden met de chef-stuurman. Daarnaast wordt de strenge managementstijl van de bootsman in twijfel getrokken door een teamlid die moeite heeft met autoriteit. Ondertussen leert chef Aesha op de harde manier dat niet iedereen in haar team blij wordt van haar vriendjespolitiek. Tussen de charters door blaast het team stoom af in het wereldberoemde nachtleven van Australië. Drama, verrassende flirtpartijen en wilde avonturen verhitten hun welverdiende vrije avonden.

Op hayu vind je nog veel meer reality series. Kijk hier om een kijkje te nemen in hun aanbod.


© Alles over Series

Lees ook