Teaser Lucifer seizoen 4

Lucifer sezioen 4

 

Fans van de serie Lucifer opgelet: vanaf 8 mei kan je weer genieten, want dan begint Lucifer seizoen 4 waarin we weer kunnen genieten van de aardse avonturen van de duivel. Bekijk hierboven alvast de teaser-trailer.SPOILER!

Het vierde seizoen gaat verder waar het derde eindigde. In een spannende cliffhanger onthulde hoofdpersoon Lucifer (gespeeld door Tom Ellis) aan zijn vriendin rechercheur Chloe Decker (Lauren German) dat hij de duivel is. In het nieuwe seizoen gaat Lucifer om met de onthulling die hij heeft gedaan en krijgt hij bovendien te maken met een oude bekende namelijk Eve. Zij was volgens de Bijbel de eerste vrouw op aarde.

De rol van Eve zal in Lucifer seizoen 4 worden gespeeld door Inbar Lavi. Zij is onder meer bekend uit Prison Break en The Last Ship.

De serie gaat over de duivel Lucifer. Hij wil voor vermaak een keer ‘op vakantie’ gaan en besluit naar Aarde te komen. Hij verblijft in Los Angeles, waar hij nachtclub Lux opent. Na enige tijd raakt hij bevriend met politierechercheur Decker. Hij helpt haar bij het oplossen van diverse moordzaken.

Lucifer leek na drie seizoenen te stoppen, omdat FOX de serie annuleerde. Reddende engel Netflix besloot toen om de serie nieuw leven in te blazen. Het nieuwe seizoen zal wel minder afleveringen bevatten. Zo bestond seizoen 3 nog uit 26 afleveringen, maar is Lucifer seizoen 4 teruggebracht naar 10.


© Alles over Series

Lees ook