Prijsvraag: Win de blu-ray van Rick & Morty seizoen 5

Rick & Morty seizoen 5

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Rick & Morty seizoen 5. Wij mogen namelijk twee exemplaren hiervan weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Rick & Morty seizoen 5 prijsvraag.

De intergalactische avonturen van de cynische Rick en nerveuze Morty zijn inmiddels klassiekers geworden, die elke liefhebber van animatie gezien moet hebben. In het vijfde seizoen van Rick and Morty volg je wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith in nog eens 10 afleveringen, waarin ze de meest bizarre avonturen beleven.

Rick & Morty seizoen 5De serie volgt de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn overdreven nerveuze kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdelen tussen het gezinsleven en interdimensionale avonturen.

De prijsvraag rond Rick & Morty seizoen 5 loopt tot en met 10 januari 2022 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook