Nieuwe trailer van Youtube Red ‘Karate Kid’ serie

Na ruim dertig jaar komt er een vervolg op de Karate Kid- film in de vorm van een YouTube Red-serie genaamd Cobra Kai. En nadat we twee weken terug de eerste trailer konden bekijken, is er nu ook een tweede trailer van Cobra Kai vrijgegeven. Je kunt deze hierboven bekijken.

De Cobra Kai was in de film The Karate Kid een club die karate zag als een agressieve vechtkunst in plaats van een vorm van zelfverdediging. Johnny Lawrence (gespeeld door William Zabka) was destijds de leider van de Cobra Kai bende. Aan het einde van de film leek Johnny in te zien dat zijn manier niet de juiste was. Maar in de Cobra Kai- serie zien we dat de volwassen Johnny toch niet zoveel is veranderd.

Hij is namelijk van plan om de Cobra Kai weer nieuw leven in te blazen met nieuwe leden, die hij zelf gaat trainen. Maar dan wel op zijn manier: ‘Ik ga je de stijl van karate leren zoals ik die heb geleerd,’ waarschuwt hij in de trailer. William Zabka is niet het enige bekende gezicht in de serie. Ook Ralph Macchio is terug als Daniel LaRusso.De YouTube Red-serie Cobra Kai komt later dit jaar uit.

Geschreven door: Charlotte van de Kant
Beeld: YouTube Cobra Kai


© Alles over Series

Lees ook