Prijsvraag: Win Supergirl seizoen 5 op DVD of blu-ray

Supergirl seizoen 5

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Supergirl seizoen 5. Wij mogen namelijk een DVD en Blu-ray weggeven van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Supergirl seizoen 5In het vijfde seizoen van Supergirl raakt iedereen in National City verslingerd aan de verslavende virtual reality ontwikkeld door CatCo. Via de media probeert Kara dit gevaar aan het licht te brengen. Ondertussen moet zij ook de nieuwe verslaggever William Dey, de bedrieglijke Martian Malefic J’Onzz, de obscure organisatie Leviathan en de schokkende terugkeer van Lex Luthor trotseren. Lukt het Supergirl opnieuw de wereld te redden wanneer de mensheid zich in de technologie verliest?

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 8 maart 2021.


© Alles over Series

Lees ook